Seat Arona – priser på alle modeller

  • Seat Arona - priser på alle modeller
  • Seat Arona - priser på alle modeller
  • Seat Arona - priser på alle modeller
  • Seat Arona - priser på alle modeller
  • Seat Arona - priser på alle modeller
  • Seat Arona - priser på alle modeller

Vi har tidligere afsløret basisprisen og standardudstyret på den lille SUV fra Seat, den nye Arona. Nu kan vi endelig give dig priser på samtlige modeller og ekstraudstyret – priserne starter ved 169.900 kr.

Den officielle premiere i Danmark på den nye Seat Arona, den første lille SUV fra det spanske mærke, er ved åbent hus den 6.-7. januar, men enkelte eksemplarer er allerede landet hos de danske forhandlere. Derfor er det meget passende, at vi har priser på alle modellerne og hele ekstraudstyrslisten – efter at vi i oktober kunne afsløre, at den billigste Arona lander på kun 169.900 kr.

Seat kører med fire udstyrsniveauer, fra basismodellen Reference over Style til de to varianter Xcellence og FR, som sælges til samme pris. Xcellence er for dem, som vil have mest mulig luksus og komfort, mens FR er til de kunder, som går efter sportsundervogn og et mere dynamisk udtryk.

Arona kommer med fire motorer, men ikke alle motorer går til alle udstyrsniveauer. Basismotoren er en trecylindret turbomotor med 95 hk (1,0 TSI), som fås med udstyrsniveauerne Reference, Style og Xcellence. Arona 1,0 TSI Reference koster 169.900 kr., Arona 1,0 TSI Style koster 186.900 kr. og Arona 1,0 TSI Xcellence koster 206.900 kr.

Turbomotoren 1,0 TSI med 115 hk, der har et vigtigt sjette geartrin i forhold til udgaven med 95 hk, fås i udstyrsvarianterne Style, Xcellence og FR. Priserne starter ved 199.900 kr. for Style, 219.900 kr. for enten Xcellence eller FR. Den automatiske DSG-gearkasse koster kun 15.000 kr. ekstra.

Den stærkeste motor i Arona er en firecylindret benzinmotor med 150 hk, den nye 1,5 TSI Evo. Den er forbeholdt FR-modellen, den med sportsligt islæt. Prisen er 239.900 kr.

Seat bringer en dieselmotor til Danmark, og det er 1,6 TDI med 95 hk. Her må man nøjes med valget mellem Style- og Xcellence-udstyrsniveauerne, men det skulle også være passende for de fleste kunder. Prisen for Arona 1,6 TDI Style er 209.900 kr. og Arona 1,6 TDI Xcellence koster 229.900 kr. DSG koster også her 15.000 kr., og en Arona 1,6 TDI Xcellence DSG er den dyreste Arona i modelprogrammet med en pris på 244.900 kr. (uden ekstraudstyr).

Du kan læse om standardustyret i de forskellige Arona-varianter i linket herunder:

Så er der sat pris på Seat Arona

Mange udstyrsmuligheder – bare ikke til basismodellen

Arona kan lastes med en masse ekstraudstyr, og priserne viser sig at være meget rimelige. Men basismodellen Reference er en version, der ventes at blive solgt i relativt få eksemplarer, og det kan delvist skyldes, at det eneste mulige ekstraudstyr er en vinterpakke med bl.a. sædevarme, reservehjul, en kørepakke med fartpilot, tågeforlygter og metallak. Og vælger man fx vinterpakke og kørepakke (6.500 kr. og 5.000 kr.), er man tæt på Style-udgaven, som koster 17.000 kr. mere. Den har de to pakker og meget mere som standard.

Til Style fås ekstraudstyr som Assistentpakke Plus med semiautomatisk p-assistent, p-sensorer bagtil og bakkamera til 9.800 kr. og en komfortpakke med aut. klimaanlæg, regn- og lyssensor, el-foldbare sidespejle og aut. nedblændeligt bakspejl til 7.200 kr. (standard i Xcellence og FR). LED-lygter for og bag koster 11.200 kr., og en sommerpakke med tonede bageste ruder og blanke rudelister koster 3.300 kr. Adaptiv fartpilot fås desværre ikke til hverken Style eller FR.

Til Xcellence koster den hjælpsomme sikkerhedsdetalje 2.600 kr., mens LED-forlygterne til Xcellence og FR koster 7.900 kr. Sikkerhedspakke med blind vinkel-system og rear cross traffic alert (advarer når man bakker ud) koster til Style, Xcellence og FR 4.600 kr.
Beats-audioanlæg koster til Style, Xcellence og FR 6.600 kr., mens assistentpakken med semiautomatisk p-assistent og bakkamera til Xcellence og FR koster 7.200 kr. Arona FR fås med Alcantara-betræk til 3.900 kr., mens det til Xcellence koster 5.900 kr., fordi det her kommer med imiteret læder på instrumentbordet (i begge biler kræver det 8″ infotainment eller navigation til 12.400 kr.).

8″ infotainmentsystem, som pynter gevaldigt i kabinen og har fremragende funktionalitet, koster 6.500 kr. til Style, Xcellence og FR. Nøglefri adgang og start er standard på Xcellence, men fås også til Style og FR til 5.800 kr.

En skarp lille SUV

Vores første prøvetur i den nye Arona gav et indtryk af en gennemført lille SUV med rigtig god plads, gode køreegenskaber og en frisk motor, så gå ikke glip af vores First Drive, hvis du ikke allerede har læst artiklen.

Arona kører fra de andre i klassen