Seat Ibiza – nu på privatleasing

  • Seat Ibiza - nu på privatleasing
  • Seat Ibiza - nu på privatleasing
  • Seat Ibiza - nu på privatleasing
  • Seat Ibiza - nu på privatleasing

Den danske Seat-importør kan nu tilbyde den nye Ibiza på privatleasing – med 1,0 TSI med 115 hk i fokus. Importøren introducerer samtidig nye privatleasingtilbud på Leon, Leon ST og Toledo

Seat Ibiza på privatleasing? Det tilbud har manglet indtil nu, hvor den danske importør er klar med et tilbud til danskerne på sin velkørende og rummelige minibil. Seat bruger den simple tilgang og tilbyder privatleasing på en enkelt motorvariant, men til gengæld tilbydes den i tre forskellige udstyrsvarianter.

Tilbuddet lyder på en førstegangsydelse på 9.995 kr. og en månedlig ydelse på 2.395 kr. i 36 måneder (15.000 km om året) for Ibiza 1,0 TSI Style med den trecylindrede benzinmotor med 115 hk. Udstyrslisten omfatter metallak, aut. nødbremse, læderrat, regn- og lyssensor, fartpilot, varme i forsæderne, Bluetooth og infotainment med 5″ touchscreen. Bilens listepris uden leveringsomkostninger er 167.940 kr. (ekskl. metallak).

Herfra går det to veje. For 200 kr. mere om måneden kan man vælge at opgradere til enten den mere sportslige Ibiza FR med sportssæder og 17″ alufælge eller den mere luksuriøse Ibiza Xcellence. Førstegangsydelsen forbliver den samme, 9.995 kr.

VIDEO – Ny Ibiza kan slå alle de andre

Toledo fra 2.295 kr., Leon fra 2.495 kr. 

Det kan lade sig gøre at få en betydeligt større bil på privatleasing hos Seat for 100 kr. under det, den billigste Ibiza koster på privatleasing. Hvis plads virkelig er noget, man har brug for, fås den forholdsvis simple Toledo til 2.295 kr. om måneden i 36 måneder efter en førstegangsydelse på 15.000 kr. Toledo 1,0 TSI har en motor med 95 hk og metallak er inklusive i prisen, men meget andet udstyr skal man ikke forvente.

Mere moderne bil for pengene er der ved at lease Leon – eller stationcarudgaven Leon ST – som nu fås fra 2.495 kr. (stationcar 2.595 kr.) om måneden i 36 måneder, hvis man lægger en førstegangsydelse på 15.000 kr. Motoren i leasingbilen er den firecylindrede 1,2 TSI-benzinmotor med 85 hk, som ikke rykker træer op med rode, men som er støjsvag og harmonisk. Metallak er inklusive, og Reference-udstyret omfatter aircondition, infotainment med 5″ touchscreen, varme i forsæderne, regn- og lyssensor og multifunktionsrat. Hatchbackudgaven har en listepris på 169.900 kr. uden metallak, som koster 4.548 kr. ekstra.