Mere sportsligt design på Audi A4

  • Mere sportsligt design på Audi A4
  • Mere sportsligt design på Audi A4
  • Mere sportsligt design på Audi A4
  • Mere sportsligt design på Audi A4
  • Mere sportsligt design på Audi A4
  • Mere sportsligt design på Audi A4

Der er mere tale om en række designjusteringer alt efter udstyrslinje, og en ny S-Line Competition-pakke giver et mere sportsligt eksteriør og sportsundervogn. Ændringerne gælder både A4 sedan og Avant

Audi bruger ikke ordet facelift om A4, men taler i stedet om en række ændringer til modelår 2019, som får den mellemstore model til at virke friskere. De forskellige design-/og udstyrslinjer Design, Sport og S-Line adskiller sig nu i højere grad fra hinanden, og en helt ny mulighed er den mere dynamisk rettede S-Line Competition med inspiration fra RS 4.

Udstyrslinjerne Design og Sport har ændrede luftindtag med aluminiumslignende indlæg, mens S-Line-pakken nu har helt nye kofangere med større “huse” til radarsystemet til bl.a. adaptiv fartpilot (A4 har ikke klassiske tågeforlygter), og i siden af rammen lukkes luft ind i skærmkasserne, hvor den ledes forbi hjulene. S-Line har også en grill med 3D-effekt, ny bagkofanger og nye trapezformede udstødningsrør, som erstatter de tidligere runde afgangsrør.

Den nye S-Line Competition-pakke bygger videre på ændringerne på S-Line, og et lille fif til at skelne dem fra hinanden i forbifarten er bunden af bagdørene: her sidder de fire ringe, som alt efter karrosserifarven er sorte eller sølvfarvede. For meget af det gode? Om ikke andet end smart måde at se på bilens side, at der er tale om en Audi. Med S-Line Competition får A4 Avant en RS-tagspoiler, særlige 19” alufælge, LED-forlygter, røde bremsekalibre, sportsundervogn og interiør med dellæder på sportssæderne, RS-indlæg i instrumentbordet og mulighed for S-sportssæder i bl.a. magnarød.

Koreansk skarpskytte