VIDEO – Bullitt er den mørke og mystiske Mustang

Ford fejrer 50-året for den klassiske film Bullitt med Steve McQueen i hovedrollen. Den eneste måde at fejre jubilæet på er selvfølgelig med en Mustang Bullitt i samme farve som originalen fra 1968

Vi er langt fra San Franciscos gader og 1960’ernes amerikanske flydere, men bag rattet af den nye Ford Mustang Bullitt føler man sig næsten hensat til en anden tid – eller måske til en biljagt i de stejle gader i den amerikanske storby?

Ford fejrer den ikoniske film Bullitt fra 1968 med en specialudgave af Mustang, der selvfølgelig er opkaldt efter filmen. Filmen har samme titel som skuespilleren Steve McQueens karakter i filmen, Frank Bullitt, der jagter bad guys gennem San Franciscos mildt sagt stejle gader.

Det er trejde gang, Ford laver en Mustang Bullitt, men det er første gang, den officielt fås i Danmark og Europa. Den bliver produceret i to årgange, og den kører med samme farve som Frank Bullitts Mustang Fastback i filmen. Den er befriet for krom, men ligefrem at sige, den kører under radaren er overdrevet. Det sørger designet og lyden af V8’eren for er umuligt.

Blog om Biler har sat sig bag amerikanerbilens store rat. På danske og ikke amerikanske veje, men man må tage det, man kan få. Hør mere om den grønne og mystiske Mustang i videoen.

VIDEO – Roadster i Rumænien