VIDEO – Den nye Corolla Hybrid med 180 hk

Toyota sætter alle sejl til, når det kommer til den nye Corolla – afløseren for Auris fås i to hybrid-versioner. Den “gode” med 122 hk og den “onde” med 180 hk. Blog om Biler prøver den stærkeste på Mallorca

Langt den største del af de personbiler Toyota sælger i Danmark er hybrider. Der er en benzinmotor, en eller flere elmotorer og et forstørret batteri i hybridmodellerne, og det er ikke en løsning, importøren tvinger ned i halsen på kunderne, for der er trods alt også andre motorer at vælge mellem.

Med den nye Corolla gør japanerne det nemmere at vælge hybrid. Der er for første gang hos Toyota ikke bare en, men to hybridversioner af en bil, og Corolla Hybrid skal tale til to forskellige kundegrupper. Corolla 1,8 Hybrid med 122 hk er til de fornuftige, dem som i forvejen har kræfter nok i Auris Hybrid og står klar til at skifte – eller for de mennesker, som kommer fra anden stilfærdigt motoriseret bil. Corolla 2,0 Hybrid er for dem, som tænker det værste om hybrider: de er langsomme og kedelige. Hybriderne, ikke køberne. De får en bil med 180 hk, men samtidig noget af den effektivitet som hybriderne er kendt for.

Blog om Biler møder den helt nye Corolla på Mallorca, hvor vi har lejlighed til at prøve både den svage og den stærke. I vores seneste video kan du høre meget mere om den helt nye Corolla og de to forskellige udgaver.

Corolla er klar – priser fra 229.990 kr.