VIDEO – Den nye Toyota RAV4 Hybrid

Toyota sidder tungt på markedet for hybridbiler i Danmark, og japanerne har fået succes med RAV4 Hybrid. Vi prøver den helt nye udgave i Spanien – nu med op til 222 hk

Dieselmotoren er helt droppet, og den rent benzindrevne udgave får en birolle: den nye RAV4 tager Toyota op på et endnu højere niveau for hybrider, end mærket har været før. RAV4 Hybrid er nu næsten ensbetydende med RAV4, og det har den danske Toyota-importør vist ved at gøre den udgående udgave af hybridmodellen til en succes i løbet af de seneste par år.

Den nye RAV4 Hybrid er helt ny. Ikke noget med et facelift, ikke noget med en undervogn eller en motor, der er taget med fra den gamle. SUV’en er en komplet ny vare, og Toyota har store forventninger – med mere plads, meget mere fokus på design, komfort og køreegenskaber, en ny drivlinje og lave beskatningspriser for danske firmabilister kan den nye RAV4 bygge videre på forgængerens popularitet i Danmark.

Blog om Biler har kørt rundt i Spanien på både benzin og el i den nye RAV4 Hybrid, der fås med forhjulstræk med 218 hk eller firehjulstræk med 222 hk. I videoen kan du høre, hvorfor firehjulstrækkeren yder lidt flere hestekræfter end versionen med træk på forhjulene.

Ny Toyota RAV4 starter ved 299.900 kr.