VIDEO – Er den nye 208 også en topmodel?

Peugeot 208 har en fast plads i toppen af salgslisten i Danmark, og med den nye udgave af minibilen kan franskmændene have en ny vinder på hånden. Om den nye 208 virkelig står stærkt, prøver vi efter

Hvis der fandtes et dansk leksikon med biler, ville udtrykket “en rigtig danskerbil” stå sammen med et billede af Peugeot 208. Den franske minibil har, i hvert fald målt på salget i Danmark, defineret sin klasse i en lang periode, og hverken nye konkurrenter eller mangel på moderne sikkerheds- og komfortudstyr har i de seneste par år fået danskerne til at miste interessen for 208’eren.

Vinderpokalen skal gives videre, for der er en ny 208 på vej på gaden. Men fortjener den anden generation af Peugeots mini at tage pokalen som en af de bedst sælgende biler i Danmark, eller har den svagheder, som gør, at konkurrenterne kan overhale den?

I vores nye video kan du høre meget mere om den nye 208. Og finde ud af, om opskriften på succes stadig er der. Vi prøver 208 dieselversionen 1,5 BlueHDi Allure med 100 hk.

Den nye Opel Corsa – helt elektrisk