VIDEO – Har Toyota Camry noget at gøre i Danmark?

En amerikansk sedan fra Toyota var noget af det sidste, vi forventede at se i Danmark, men det kan blive en realitet i 2019 – Camry kan lande hos de danske forhandlere som hybrid. Blog om Biler prøver firmabilen i USA og Canada, og selv om der ligger en anden motor under hjelmen på testbilen, lover den første lange tur godt

Firmabilisterne har næsten uendelige muligheder, og det bugnende udvalg af klassiske sedan- og stationcarmodeller blander sig med SUV’er i alle afskygninger – og de store prisforskelle mellem “almindelige” bilmærker og premiummærker er udvisket. Det er en hård kamp for bilimportørerne, men en fordel for kunderne.

Toyota kæmper med hænderne bundet på ryggen, når det kommer til en traditionel model som Avensis. Den engang så populære model – sedan og stationcar – er ikke blevet fornyet for alvor siden 2008 (den har fået to facelift), og det er selvfølgelig med til at holde kunderne væk. I 2019 får firmabilisterne måske en ny mulighed hos Toyota, for den amerikanske Camry vender efter 17 års pause tilbage til Europa.

Camry kommer udelukkende til Europa som hybrid, og den vil kun blive markedsført som sedan. Vi har prøvet den potentielle firmabil i USA og Canada, og mens der ligger en V6-motor med over 300 hk under motorhjelmen på testbilen, så vil designet, kabinen og køreegenskaberne stort set være de samme i hybriden. Brændstofforbruget vil heldigvis være meget lavere.

Ny RAV4 – maskulin og markant Toyota