VIDEO – Kan CX-30 blive den mest solgte Mazda?

Mazda træder ind i nye rækker. Med det nye medlem af modelrækken, CX-30, får japanerne endelig en kompakt crossover, der kan kapre kunder fra Nissan Qashqai, men også VW T-Roc og den nye Kia Xceed. Vi prøver den nye CX-30 for første gang på danske veje

Gi’ folket det, folket vil have. Og hvis det folket IKKE vil have er sedaner og hatchbacks, så må producenterne i gang med de crossovers, som (næsten) sælger sig selv. Som sagt, så gjort, hos Mazda i hvert fald. Den nye CX-30 er hos forhandlerne nu, hvor den står perfekt mellem den lille CX-3, som er for lille til at gøre familietjeneste, og den forholdsvis store CX-5, som for mange danskere er for stor eller for dyr.

CX-30 har både vi og Mazda selv høje forventninger til, så vi har fået fat i et af de første eksemplarer i Danmark for at se nærmere på den, pille ved den – og selvfølgelig køre en tur i den.

I vores seneste video kan du høre om pladsforhold, motorer, køreegenskaber og meget mere; vi prøver CX-30 med basismotoren, en 2-liters benzinmotor med 122 hk.

Priserne og udstyret kan du læse meget mere om i linket herunder.

Mazda sætter pris på den nye crossover CX-30

Hvad virker, hvad virker ikke? – Mazda 3 2,0 aut. sedan

Så er der priser på Xceed