VIDEO – Mitsubishi L200 lokker med nye linjer

Stort facelift, ny motor og mere sikkerhedsudstyr hæver niveauet betydeligt i L200

Lige så mange mennesker har brug for en pickup, som de har brug for en sportsvogn. Det er langt mere lysten end behovet, der trækker, og det er svært som helt almindelig privat forbruger at komme med fornuftige grunde til at købe en stor, tung arbejdsbil med firehjulstræk, som en pickup er.

Sportsvognen kan man køre stærkt i, nyde motorlyden i og finde de fede sving i. En pickup kan man tage ud i mudder og terræn, bruge til at slæbe trailere med heste, både eller motorcykler eller lægge haveaffaldet på ladet. På den måde er de to ekstremer af konceptet bilen, og der er også den store forskel, at sportsvognen altid er for sjov (det kommer selvfølgelig an på, hvordan man ser på racerløb), mens en pickup kan bruges som professionelt værktøj.

Mitsubishi L200 har været i produktion siden slutningen af 70’erne, og japanerne har dermed erfaring med både pickups og firehjulstræk. Men helt så udbredt som Toyota Hilux er den aldrig blevet, men som vores test af den stærkt modificerede L200 viser, så er det ikke bilens skyld.

Faceliftet har givet L200 en ny og mindre motor, et kraftigt designspark og meget mere. Se med i videoen.

L200 går styrket ind i pickup-kampen