VIDEO – Ny plug-in-Ford – et fremragende tilbud?

Årets bedste tilbud? Vi tester den helt nye og længe ventede Ford Kuga PHEV – en plug-in-hybrid med 225 hk og en pris lavere end nogen konkurrent kan være med på

Tiderne skifter, nogle gange meget hurtigere end andre gange. Lige nu er hele verden kastet ud i en uforudsigelig karruseltur, og store forandringer er kommet med dages mellemrum – ikke med års eller årtiers mellemrum. På den anden side af Corona, hvordan der end måtte se ud og hvornår det så måtte blive, er der tegn på, at bilproducenterne skruer langt mere op for den grønne omstilling, end det var ventet: Hvis vi kan sætte så hurtigt ind overfor mere direkte trusler, kan vi også sætte hurtigere ind overfor klimaforandringerne.

Og hvad har det med den nye Ford Kuga PHEV at gøre? Den er et hurtigt ryk fra Ford ind i den grønne omstilling. Var den bare endnu en plug-in-hybrid i rækken, ville den måske vække mindre opmærksomhed, men den har fået rigtig mange mennesker på mærkerne, fordi den kombinerer grøn omstilling med et godt tilbud.

270.000 kr. koster den nye crossover, fuldt familieduelig og veludstyret, med 225 hk, 2,5-liters benzinmotor og en elektrisk rækkevidde på over 50 kilometer. Med et tilbud af den kaliber kan omstillingen komme meget hurtigere, end de fleste havde troet.

I vores nyeste video tester vi Fords slagtilbud af en bil. Er tilbuddet lige så godt, når det kommer til at se på mere end bare prisskiltet? Se med, når vi tester Ford Kuga PHEV.

Ford Kuga plug-in-hybrid med 225 hk til 270.000 kr.