VIDEO – Ny Santa Fe er en imponerende SUV

Hyundai og store biler hænger ikke sammen i de flestes, men koreanerne har lavet den mellemstore Santa Fe siden 2000, og nu kommer en større, mere raffineret Santa Fe med et design, man lægger mærke til

Danskerne faldt for den første udgave af Hyundais mellemstore SUV. Santa Fe fra begyndelsen af det nye årtusinde lokkede med god plads, komfortable køreegenskaber – og selvfølgelig lavere priser end konkurrenterne. Dengang var antallet af konkurrenter meget lille, men efterhånden som mange flere SUV’er begyndte at komme til, og Hyundai fornyede Santa Fe, forsvandt de danske kunder. Den mellemstore SUV voksede en størrelse, blev meget bedre, men priserne skød i vejret, og i dag koster Santa Fe over 500.000 kr. i billigste udgave.

Det håber vi, vil ændre sig, når importøren til september begynder at sende den fjerde generation Santa Fe ud til forhandlerne. Den kommer med svagere motorer, og Hyundai vil rigtig gerne have en større bid af markedet. Priserne er endnu ikke på plads, men hvor de lander afgør SUV’ens skæbne i Danmark.

Blog om Biler har prøvet den helt nye og større Santa Fe i Spanien, og i videoen kan du få første dom over den store koreanske bil – og inden længe kan du læse mere om Santa Fe her på siden.

Koreansk skarpskytte