VIDEO – Xceed er x-tremt vellykket

Med mindre de danske veje byder på en helt anden oplevelse af den nye crossover i Ceed-familien, så har Kia med den nye Xceed en meget vellykket model klar til danske kunder

Kia udvider igen Ceed-familien. Først kom hatchback til som grundstammen, derefter stationcaren SW og sidste år den smukke shooting brake, Proceed.

Det fjerde medlem lod ikke vente længe på sig. Xceed, den første crossover på Ceed-basis – og sandsynligvis den absolut vigtigste af Ceed-modellerne, for en kompakt crossover er lige hvad markedet og kunderne vil have.

Xceed kommer til at ligge lunt i svinget i Kia-modelprogrammet. Det kan virke trangt hos forhandlerne, hvor de allerede sælger Stonic, Niro og Sportage, men som en kompakt crossover til priser et sted mellem Stonic og Sportage regner Kia med, at Xceed har meget gode chancer.

Blog om Biler prøver den nye Xceed på sydfranske veje. I vores seneste video kan du komme med ud i den 140 hk stærke Xceed 1,4 T-GDI – og du kan høre meget mere om designet, kabinen, motorer, køreegenskaber og priserne.

Xceed introduceres allerede i efteråret i Danmark.

Plug-in-hybrider til folket – Kia Xceed PHEV og Ceed SW PHEV

Kia Xceed er VW T-Roc på koreansk

En Ceed til følelserne